Csehkis Dalma.

Jelenlegi munkakör: Kármegelőzési és Biztonsági Támogató menedzser

Én gyerekkoromban nem hercegnő vagy énekes szerettem volna lenni, hanem pénztáros a Tescóban. Ezt ráadásul valóra is váltottam. Sosem felejtem el, amikor 18 évesen elkezdtem diákmunkásként dolgozni, és megkaptam az első Tescós pólómat. Persze csak kisegítő feladatokat bíztak rám, de már akkor igazi Tescósnak éreztem magam. Később, még egyetemistakánt jelentkeztem egy vevőszolgálati pozícióra. Megkaptam, és azóta a Tesco az életem része lett.

Ilyen előzmények után nem meglepő, hogy bárkinek ajánlanám ezt a céget: mindegy, hogy hány éves vagy, mennyi és milyen tapasztalatot gyűjtöttél eddig, itt meg tudod találni a számításodat. A legjobban azt szeretem, hogy teljesen önmagam lehetek. Hiába vagyok itt már évek óta, még mindig rendkívül izgalmas ez a hely számomra. Nagyon sokszínű dolgokat csinálunk, soha nem lehet unatkozni – közben pedig teljesen önmagamat tudom adni munka közben.

Ezek a vállalat többi területére is érvényesek. Diákmunkásként megfordultam több áruházban, több területen és „rendes” munkatársként sem ez az első pozícióm, de mindenhol ugyanazt az inspiráló légkört, ugyanazt a jó hangulatot tapasztaltam. Számomra nem kérdés, hogy hosszú távon tervezek itt.

Következő történet Az összes irodai állás megtekintése