Földi Nóra.

Jelenlegi munkakör: HR Partner

Diákmunkásként kezdtem a Tescónál, és ugyan turizmus-vendéglátás szakra jártam, a HR világa teljesen elvarázsolt, úgyhogy itt maradtam. A feladatok jellege fogott meg leginkább: szeretek emberekkel foglalkozni, és szeretem, hogy tudok segíteni a kollégáimnak, a tanácsaimmal hozzájárulhatok a karrierjük előrehaladásához.

A munkámban általam képviselt emberközpontú szemléletet viszontlátom a cég működésében is. Ennek jele például, hogy a Tesco tényleg komolyan gondolja a rugalmasságot. Nem kell pontban reggel nyolcra beérni az irodába – sőt, a home office lehetővé teszi, hogy nem is minden nap kell bemenni. Természetesen határidők itt is vannak, és az én felelősségem, hogy minden feladatommal időben végezzek.

A munkaidő rugalmasságának nagy szerepe van abban, hogy megtaláltam az egyensúlyt a munkám és a magánéletem között. Ez a Tescós karrierem kezdetétől igaz, bár a keretek időközben változtak. Amikor beléptem a céghez, még egyetemre jártam. Párhuzamosan végeztem az online kurzusaimat az egyetemen és a napi teendőimet a Tescónál. Ez leírva egyszerűbbnek hangzik, mint amilyen valójában volt, de az itteni kötetlenség sokat segített, hogy mindkét helyen megfeleljek az elvárásoknak.

Következő történet Az összes irodai állás megtekintése