Terstyánszky Bea.

Jelenlegi munkakör: Nagykereskedelmi vezető

Két kislány anyukájaként sokszor megtapasztaltam a Tescóra jellemző családbarát és emberközpontú hozzáállást. Amikor megszülettek a gyerekeim, átrendeződtek az életemben a prioritások, a vállalat pedig partner volt ebben.

Több mint 10 éve dolgozom a Tescónál, mindvégig a beszerzési területen voltam, bár különböző pozíciókat töltöttem be. A szülési szabadság sem jelentett törést a karrieremben. A visszatérésemkor a vállalat nemcsak a tudásomnak és a tapasztalatomnak megfelelő pozíciót ajánlott fel, hanem minden szükséges segítséget megkaptam a visszailleszkedéshez. Két évig például abszolút testhezálló módon a közép-európai régió játékbeszerzéseiért voltam felelős. Azóta pedig megtettem egy újabb fontos lépést: előléptettek nagykereskedelmi vezetőnek. A szinte zökkenőmentes átmenetek – az egész közösségre jellemző támogató hozzáállás mellett – annak a nagyszerű csapatnak is köszönhetőek, amelynek a része lehetek.

A gyerekek mellett alaposan felértékelődött a rugalmasság. Fontos az otthonról való munkavégzés lehetősége, de még fontosabb, hogy magam oszthatom be az időmet: el tudom őket hozni az óvodából-iskolából, megoldhatom napközben a bevásárlást, ha tudom, hogy este nem lesz rá időm és gond nélkül otthon maradhatok, ha valamelyikük megbetegedik. Összetartó közösség vagyunk a kollégákkal, csapatként gondolkodunk, és bármikor kisegítjük, helyettesítjük egymást, ha szükség van rá. A közelmúltban még egy három hónapos nyári szabadság is belefért, a családommal bejártuk Észak-Európát. A főnökeimmel és a munkatársaimmal már jóval korábban beszéltem a szándékomról és mindenki teljes mértékben támogatott – pedig akkor körülbelül még csak fél éve voltam az új pozíciómban. Számomra és a gyerekek számára is nagyon sokat adott ez az időszak, a hétköznapokból kiszakadva teljesen feltöltődtünk az őszi iskolakezdés és a munkába való visszatérés előtt.

Következő történet Az összes irodai állás megtekintése