Jana Wowerková.

Jelenlegi munkakör: People Business partner

14 évvel ezelőtt kezdtem a Tescóban dolgozni asszisztensként, még egyetemi tanulmányaim alatt. Majd a diplomát követően több, mint 12 évvel ezelőtt a HR osztályhoz csatlakoztam, ahol azóta is dolgozom. Sok és változatos felelősségi kör tartozott hozzám az évek során – támogattam a  friss diplomásainkat, felelős voltam toborzásért, a képzés és fejlesztés területeiért, Nagy-Britanniában dolgoztam a központunkban, különböző projekteket irányítottam Közép-Európában, támogattam online vásárlásainkat és az összes üzletet Csehországban. Jelenleg pedig HR Business partnerként dolgozom a Közép-európai központban.

A Tescóban minden nap más, és ennyi év után is mindig tanulok új dolgokat és találkozom érdekes emberekkel, akik inspirálnak. A sokféle munka, a rugalmasság, az országok közötti együttműködés és a remek csapat az oka annak, hogy folyamatosan élvezettel tölt el munkám és a Tesco szerves részének érzem magam.

Tetszik, hogy a munkánk valóban változatos. A kiskereskedelemben megszokhattuk a gyakori változásokat és a dinamikus környezetet, ezért gyakran kerülök új helyzetekbe, amelyekkel még nem találkoztam. És ezt szeretem. 4 országot támogatok (Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország), ezért sok érdekes emberrel találkozom, különböző tapasztalatokkal és történetekkel, és inspirálhatjuk egymást.

A Tesco egy nagy vállalat, amely igazán törődik alkalmazottaival. Nagyra értékeljük munkatársainkat, és olyan környezetet biztosítunk, ahol tiszteletben tartják őket. A kapcsolatok informálisak és barátságosak, és kollégáinknak számos lehetőségük van a személyes és szakmai fejlődésre és előrelépésre – ez csak az ő akaratukon múlik. Amit itt nagyra értékelek, az a rugalmasság. Anya vagyok, ezért nagy előny számomra, hogy gyakran otthon dolgozhatok, vagy a családi igényeimnek megfelelően tervezhetem az időmet.

Következő történet Az összes irodai állás megtekintése