Ismerd meg leendő munkatársaidat! a Tescónál

Munkatársaink a Tescóban.

Ismerd meg leendő munkatársaidat, akik örömmel várják, hogy csatlakozz hozzájuk! Tudj meg többet Tescós karrierjükről és történetükről!

Kollégák az Áruházban.

Szederkényi Dóra

21 éve csatlakoztam a Tescóhoz, mint vegyi-kozmetika osztályvezető. Azóta folyamatosan vezetői pozíciókat láttam el, jelenleg Áruházvezetőként dolgozom Mezőkövesden.

Teljes történet

Arató Balázs

A síoktatói munkám mellé kerestem egy olyan lehetőséget, ami a pontos időbeosztásának köszönhetően lehetővé teszi számomra, hogy az óráimra biztosan odaérjek. Így találtam rá a Tesco Kiszállítási Asszisztens munkakörre. A Tesco rugalmas és családbarát munkahely, melyet a munka-magánélet egyensúly jellemez.

Teljes történet

Farkas Renáta

Van egy kislányom, ezért a munkakeresés során alapvető szempont volt számomra, hogy olyan munkahelyet találjak, ami összeegyeztethető a családdal. A boltvezetőm biztosítja számomra azt a műszakbeosztást, amely által van lehetőségem minőségi időt együtt tölteni a gyermekemmel.

Teljes történet

Putnoki Zoltán

Műszaki árfuleltöltőként kezdtem a vállalatnál, de idővel szerettem volna egyre feljebb jutni a ranglétrán. A cég által biztosított fejlődési lehetőségeknek köszönhetően sikerült betöltenem a Keresekedelmi Igazgató pozíciót Szegeden, majd később Áruházvezető lettem.

Teljes történet

Belinszky Tamás

14 éve dolgozom a Tescónál. Először egy diákszövetkezeten keresztül sikerült elhelyezkednem, majd az akkori vezetőm felajánlotta, hogy közvetlenül a cég alkamazásában dolgozzam, mint Árufeltöltő. Később, mikor már Szárazáru Osztályvezető voltam, jelentkeztem a Tesco gyakornoki programjára, mert elhatároztam, hogy Áruházvezető szeretnék lenni.

Teljes történet

Bánhidi Renáta

Három éve a Kolosy Tescónál kezdtem diákként, majd a Csillaghegyi boltban folytattam a karrierem. Bár eleinte a kezem miatt furcsának találták, hogy jelentkeztem, bebizonyítottam a kollégáknak, hogy milyen gyorsan tanulok és ügyesen dolgozom. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, kezdetben csak a pénztárban dolgoztam, azonban később már a pakolási feladatokat is elláttam.

Teljes történet

David Kursa

Miután befejeztem a tanulmányaimat, egyik csoporttársam ajánlott be a Tescóhoz. Ő akkoriban már itt dolgozott. A frissáru osztályon kaptam munkát és mivel sok előrelépési lehetőség

Teljes történet

Michal Baláš

A Tescóhoz 2007-ben csatlakoztam, egy „frissdiplomás” program keretében, ahol egy éves képzésen vettem részt. Ezt követően több terület vezetője is lehettem, ami nagyszerű tapasztalatokhoz juttatott.

Teljes történet

Kollégák a Raktárakban.

Tóth Gyuláné

Azért jelentkeztem a Tescóhoz, mert egy stabil hátterű vállalatnak tartom, ahol biztonságban érezhetem magam. Komissiózóként kezdtem dolgozni a gyáli raktárban, eleinte csak kézi békát használva, majd megszereztem a jogosítványt elektromos békára is.

Teljes történet

Lucia Hamorská

A munkám javarészt raklapok, ládák, dobozok és sörösüvegek közt zajlik – a visszaváltható göngyölegekkel foglalkozó csapat vezetője vagyok a logisztikai központban. Mint oly sokan, én

Teljes történet

Peter Zelenák

14 éve vagyok a Tescónál, ezalatt nem kevesebb, mint 9 pozíciót jártam meg, mire elérkeztem jelenlegi feladatkörömhöz a logisztikai központba. A csapatommal terveket készítünk a

Teljes történet

Kollégák az Irodában.

Szerdahelyi Zalán

Azok a legjobb munkahelyek, ahol a strukturáltság és a rendszeresség kellő rugalmassággal párosul, mint például a Tescónál. Rögtön az egyetem elvégzése után csatlakoztam az itteni csapathoz.

Teljes történet

Földi Nóra

Diákmunkásként kezdtem a Tescónál, és ugyan turizmus-vendéglátás szakra jártam, a HR világa teljesen elvarázsolt, úgyhogy itt maradtam. A feladatok jellege fogott meg leginkább: szeretek emberekkel foglalkozni, és szeretem, hogy tudok segíteni a kollégáimnak, a tanácsaimmal hozzájárulhatok a karrierjük előrehaladásához.

Teljes történet

Jansik Dávid

Az eredeti végzettségemhez képest egészen más területen kötöttem ki, ehhez pedig kimondottan sok új dolgot kellett megtanulnom. A Tesco legnagyobb értéke számomra a támogatás, amit mindehhez kaptam a kollégáimtól és a vezetőimtől.

Teljes történet

Terstyánszky Bea

Két kislány anyukájaként sokszor megtapasztaltam a Tescóra jellemző családbarát és emberközpontú hozzáállást. Amikor megszülettek a gyerekeim, átrendeződtek az életemben a prioritások, a vállalat pedig partner volt ebben.

Teljes történet

Nina Krulišová

Amikor diplomáztam a pozsonyi egyetemen, még nem tudtam, pontosan mivel szeretnék foglalkozni. Olyan munkahelyet kerestem, ahol több mindent kipróbálhatok, amíg meg nem találom a hozzám legjobban illő feladatkört. Ismerősök ajánlották a Tescót, mint olyan céget, ahol minderre lehetőség nyílik.

Teljes történet

Yuliia Vorobiova

Előszeretettel vásároltam a Tescóban, kedveltem az egzotikus élelmiszereket. Talán meglepően hangzik, de ezek hatására döntöttem el, hogy itt szeretnék dolgozni. Supply chain coordinator lettem, ami remek ugródeszkának bizonyult a karrieremhez. Megszerettem a Tescót, a jó hangulatot és a segítőkész kollégákat. Három év után azonban eljutottam oda, hogy bár nagyon mással akarok foglalkozni, de nem máshol.

Teljes történet

Ajkay Dániel

Manapság már nem épp hétköznapi dolog, hogy valaki egy cégnél, ráadásul egy területen töltsön el közel másfél évtizedet. Márpedig velem pontosan ez a helyzet: bérbeadási gyakornokként kezdtem, ma pedig bérbeadási vezető vagyok.

Teljes történet

Marie Dvořáková

Amikor legutóbb munkát kerestem, több céghez is interjúztam és hat helyről is kaptam ajánlatot. A döntésemben, hogy a Tescót választottam, kulcsszerepet játszott a pozitív első benyomás: itt az első találkozás alkalmával olyan barátságosan viselkedett mindenki, mintha már munkatársak lennénk. Úgy éreztem, ehhez a közösséghez szívesen tartoznék.

Teljes történet

Dajana Bileta

Pályakezdőként az ember általában bizonytalan, főleg egy idegen országban. Rengeteg nehézségen lendített át, hogy ebben az időszakban a kollégáim segítettek és bíztak bennem.

Teljes történet

Jiřina Veselá Jirku

Mindig egy ilyen cégnél szerettem volna dolgozni, mint a Tesco. Talán közhelyesen hangzik, de igaz. Nemzetközi kereskedelmet tanultam az egyetemen – még nem is láttam közelebbről munkahelyet, amikor már megfogott ez a soknyelvű, multikulturális, ezerféle lehetőséget kínáló világ.

Teljes történet

Várnagy-Böde Valéria

18 éve vagyok a Tescónál és ez idő alatt nem kevesebb, mint 9 pozíciót jártam meg. A Tesco gyakarnoki programja által 2003-ban frissáru igazgató gyakornokként kezdtem pályafutásom a Győri áruházban. 2005 óta a köponti irodában dolgozom, ahol az első pozícióm Projekt Menedzser volt élelmiszer területen.

Teljes történet

Markéta Petrášková

2020-ban ünnepeltem a 10 éves évfordulómat a Tescónál. Ez alatt az idő alatt sokféle pozícióban dolgoztam a HR csapatban, amelyek más-más lehetőséget biztosítottak számomra a

Teljes történet

Jana Wowerková

14 évvel ezelőtt kezdtem a Tescóban dolgozni asszisztensként, még egyetemi tanulmányaim alatt. Majd a diplomát követően több, mint 12 évvel ezelőtt a HR osztályhoz csatlakoztam,

Teljes történet

Samual Loziak

2014-ben kezdtem el a Tescónál dolgozni a gyakornoki program keretein belül. A gyakornoki program lehetőséget adott arra, hogy betekintést nyerjek a Tesco működésének minden területébe.

Teljes történet

Eva Šimečková

A Tescón belüli karrierem teljes egészében a beszerzéshez kapcsolódik. Gyermekruha beszerzőként kezdtem, azóta több különböző pozícióban mozogtam karrierem során, 10 éve dolgozom a ruházati részlegen

Teljes történet

Lubica Barčíková

Következő évben fogom ünnepelni, hogy 20 éve dolgozok a Tescónál. Az életem ezen időszaka alatt, rengeteg különböző pozícióban megfordultam, mindig szorosan kapcsolódva az áruházainkhoz és

Teljes történet

Tereza Staňková

A diplomám megszerzése után csatlakoztam a könyvelési csapathoz, Brno-ban, ahol több pozíciót is megjártam. 2,5 év után kaptam lehetőséget a prágai irodában, így költöztem oda.

Teljes történet

Fiatal tehetségeink.