Ismerd meg leendő munkatársaidat! a Tescónál

Munkatársaink a Tescóban.

Ismerd meg leendő munkatársaidat, akik örömmel várják, hogy csatlakozz hozzájuk! Tudj meg többet Tescós karrierjükről és történetükről!

Kollégák az Áruházban.

Szederkényi Dóra

21 éve csatlakoztam a Tescóhoz, mint vegyi-kozmetika osztályvezető. Azóta folyamatosan vezetői pozíciókat láttam el, jelenleg Áruházvezetőként dolgozom Mezőkövesden.

Teljes történet

Arató Balázs

A síoktatói munkám mellé kerestem egy olyan lehetőséget, ami a pontos időbeosztásának köszönhetően lehetővé teszi számomra, hogy az óráimra biztosan odaérjek. Így találtam rá a Tesco Kiszállítási Asszisztens munkakörre. A Tesco rugalmas és családbarát munkahely, melyet a munka-magánélet egyensúly jellemez.

Teljes történet

Farkas Renáta

Van egy kislányom, ezért a munkakeresés során alapvető szempont volt számomra, hogy olyan munkahelyet találjak, ami összeegyeztethető a családdal. A boltvezetőm biztosítja számomra azt a műszakbeosztást, amely által van lehetőségem minőségi időt együtt tölteni a gyermekemmel.

Teljes történet

Putnoki Zoltán

Műszaki árfuleltöltőként kezdtem a vállalatnál, de idővel szerettem volna egyre feljebb jutni a ranglétrán. A cég által biztosított fejlődési lehetőségeknek köszönhetően sikerült betöltenem a Keresekedelmi Igazgató pozíciót Szegeden, majd később Áruházvezető lettem.

Teljes történet

Belinszky Tamás

14 éve dolgozom a Tescónál. Először egy diákszövetkezeten keresztül sikerült elhelyezkednem, majd az akkori vezetőm felajánlotta, hogy közvetlenül a cég alkamazásában dolgozzam, mint Árufeltöltő. Később, mikor már Szárazáru Osztályvezető voltam, jelentkeztem a Tesco gyakornoki programjára, mert elhatároztam, hogy Áruházvezető szeretnék lenni.

Teljes történet

Bánhidi Renáta

Három éve a Kolosy Tescónál kezdtem diákként, majd a Csillaghegyi boltban folytattam a karrierem. Bár eleinte a kezem miatt furcsának találták, hogy jelentkeztem, bebizonyítottam a kollégáknak, hogy milyen gyorsan tanulok és ügyesen dolgozom. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, kezdetben csak a pénztárban dolgoztam, azonban később már a pakolási feladatokat is elláttam.

Teljes történet

David Kursa

Miután befejeztem a tanulmányaimat, egyik csoporttársam ajánlott be a Tescóhoz. Ő akkoriban már itt dolgozott. A frissáru osztályon kaptam munkát és mivel sok előrelépési lehetőség

Teljes történet

Michal Baláš

A Tescóhoz 2007-ben csatlakoztam, egy „frissdiplomás” program keretében, ahol egy éves képzésen vettem részt. Ezt követően több terület vezetője is lehettem, ami nagyszerű tapasztalatokhoz juttatott.

Teljes történet

Kollégák a Raktárakban.

Tóth Gyuláné

Azért jelentkeztem a Tescóhoz, mert egy stabil hátterű vállalatnak tartom, ahol biztonságban érezhetem magam. Komissiózóként kezdtem dolgozni a gyáli raktárban, eleinte csak kézi békát használva, majd megszereztem a jogosítványt elektromos békára is.

Teljes történet

Lucia Hamorská

A munkám javarészt raklapok, ládák, dobozok és sörösüvegek közt zajlik – a visszaváltható göngyölegekkel foglalkozó csapat vezetője vagyok a logisztikai központban. Mint oly sokan, én

Teljes történet

Peter Zelenák

14 éve vagyok a Tescónál, ezalatt nem kevesebb, mint 9 pozíciót jártam meg, mire elérkeztem jelenlegi feladatkörömhöz a logisztikai központba. A csapatommal terveket készítünk a

Teljes történet

Kollégák az Irodában.

Marie Dvořáková

Amikor legutóbb munkát kerestem, több céghez is interjúztam és hat helyről is kaptam ajánlatot. A döntésemben, hogy a Tescót választottam, kulcsszerepet játszott a pozitív első benyomás: itt az első találkozás alkalmával olyan barátságosan viselkedett mindenki, mintha már munkatársak lennénk. Úgy éreztem, ehhez a közösséghez szívesen tartoznék.

Teljes történet

Földi Nóra

Diákmunkásként kezdtem a Tescónál, és ugyan turizmus-vendéglátás szakra jártam, a HR világa teljesen elvarázsolt, úgyhogy itt maradtam. A feladatok jellege fogott meg leginkább: szeretek emberekkel foglalkozni, és szeretem, hogy tudok segíteni a kollégáimnak, a tanácsaimmal hozzájárulhatok a karrierjük előrehaladásához.

Teljes történet

Dajana Bileta

Pályakezdőként az ember általában bizonytalan, főleg egy idegen országban. Rengeteg nehézségen lendített át, hogy ebben az időszakban a kollégáim segítettek és bíztak bennem.

Teljes történet

Szerdahelyi Zalán

Azok a legjobb munkahelyek, ahol a strukturáltság és a rendszeresség kellő rugalmassággal párosul, mint például a Tescónál. Rögtön az egyetem elvégzése után csatlakoztam az itteni csapathoz.

Teljes történet

Jansik Dávid

Az eredeti végzettségemhez képest egészen más területen kötöttem ki, ehhez pedig kimondottan sok új dolgot kellett megtanulnom. A Tesco legnagyobb értéke számomra a támogatás, amit mindehhez kaptam a kollégáimtól és a vezetőimtől.

Teljes történet

Jiřina Veselá Jirku

Mindig egy ilyen cégnél szerettem volna dolgozni, mint a Tesco. Talán közhelyesen hangzik, de igaz. Nemzetközi kereskedelmet tanultam az egyetemen – még nem is láttam közelebbről munkahelyet, amikor már megfogott ez a soknyelvű, multikulturális, ezerféle lehetőséget kínáló világ.

Teljes történet

Terstyánszky Bea

Két kislány anyukájaként sokszor megtapasztaltam a Tescóra jellemző családbarát és emberközpontú hozzáállást. Amikor megszülettek a gyerekeim, átrendeződtek az életemben a prioritások, a vállalat pedig partner volt ebben.

Teljes történet

Várnagy-Böde Valéria

18 éve vagyok a Tescónál és ez idő alatt nem kevesebb, mint 9 pozíciót jártam meg. A Tesco gyakarnoki programja által 2003-ban frissáru igazgató gyakornokként kezdtem pályafutásom a Győri áruházban. 2005 óta a köponti irodában dolgozom, ahol az első pozícióm Projekt Menedzser volt élelmiszer területen.

Teljes történet

Markéta Petrášková

2020-ban ünnepeltem a 10 éves évfordulómat a Tescónál. Ez alatt az idő alatt sokféle pozícióban dolgoztam a HR csapatban, amelyek más-más lehetőséget biztosítottak számomra a

Teljes történet

Jana Wowerková

14 évvel ezelőtt kezdtem a Tescóban dolgozni asszisztensként, még egyetemi tanulmányaim alatt. Majd a diplomát követően több, mint 12 évvel ezelőtt a HR osztályhoz csatlakoztam,

Teljes történet

Samual Loziak

2014-ben kezdtem el a Tescónál dolgozni a gyakornoki program keretein belül. A gyakornoki program lehetőséget adott arra, hogy betekintést nyerjek a Tesco működésének minden területébe.

Teljes történet

Eva Šimečková

A Tescón belüli karrierem teljes egészében a beszerzéshez kapcsolódik. Gyermekruha beszerzőként kezdtem, azóta több különböző pozícióban mozogtam karrierem során, 10 éve dolgozom a ruházati részlegen

Teljes történet

Lubica Barčíková

Következő évben fogom ünnepelni, hogy 20 éve dolgozok a Tescónál. Az életem ezen időszaka alatt, rengeteg különböző pozícióban megfordultam, mindig szorosan kapcsolódva az áruházainkhoz és

Teljes történet

Tereza Staňková

A diplomám megszerzése után csatlakoztam a könyvelési csapathoz, Brno-ban, ahol több pozíciót is megjártam. 2,5 év után kaptam lehetőséget a prágai irodában, így költöztem oda.

Teljes történet

Fiatal tehetségeink.