Közép-európai frissdiplomás program

Közép-európai frissdiplomás program.

Rendelkezel alap, vagy mester szintű diplomával? Személyre szabott tanulási út, valódi felelősség, vezetőink támogatása, valamint a remek légkör az, amire számíthatsz a program során központi irodánk valamely területén

A programról

A 6-9 hónapos program során az lehetőséged lesz:
 • nemzetközi környezetben dolgozni az alábbi részlegeink egyikén: Beszerzés/Marketing/Ellátási lánc/Pénzügy/HR/Operatív működés/Projekt menedzsment
 • érdeklődési körödnek megfelelően karrierutat választani
 • vezetői képességeidet fejleszteni legjobb vezetőink segítségével
 • megérteni hogyan működik vállalatunk a különböző formátumokban és a CE piacokon
 • találkozni kollégákkal és a programban részt vevő társaiddal Közép-Európa szerte

Lehetőségeid a programot követően csak rajtad és a karrierterveiden múlnak!

A jelentkezés hivatalosan áprilisban nyílik meg, a program pedig szeptemberben indul.

Ez a program neked szól, ha:

 • Szívesen dolgoznál kiskereskedelmi vállalatnál és képes vagy vásárlói szemmel nézni a dolgokat
 • Legfeljebb 2 éve fejezted be tanulmányaidat (min. BA diploma)
 • mind szóban, mind írásban magabiztosan használod az angol nyelvet
 • Nyitott vagy az utazásra – a program egyes részeiben előfordulhat, hogy az országon belül vagy a közép-európai régióban üzleti útra kell menned
 • Ambiciózus vagy és nyitott az új lehetőségekre és a fejlődésre
 • kész vagy arra, hogy önállóan dolgozz, élvezed a rugalmasságot és szabadságot a munkádban

Területeink:

Beszerzés
Ha kedveled az élelmiszereket vagy az új termékek fejlesztését, a Beszerzési csapat a megfelelő választás számodra. Az Élelmiszer, vagy az általános termékkategóriákkal fogsz foglalkozni, lefedve a termék teljes életciklusának minden szakaszát, ügyelve arra, hogy a vásárlóink által kívánt termékeket szállítsuk.
Marketing

Ha szeretnél kulcsszerepet vállalni abban, hogy biztosítani tudjuk vásárlóinknak tett ígértünket, miszerint “Hisszük, hogy egy kis figyelmesség csodákra képes.” a Marketing csapatban a helyed. Vegyél részt egyedi és meggyőző ajánlatokat létrehozásában, kommunikációjában.

Ellátási lánc
Amennyiben belemerülnél az Ellátási lánc világába, ahol elkötelezetten vállaljuk, hogy megadjuk vásárlóinknak, amit szeretnének és akkor, amikor igénylik, várjuk jelentkezésed csapatunkba. Légy részese, amint világszerte gyárakból és gazdaságokból több ezer termék kerül a polcokra (virtuális és fizikai), hogy minden héten több millió vásárlót tudjunk kielégíteni – tehát: megfelelő termék, megfelelő helyen, megfelelő időben.
HR
A HR csapatban minden az emberekről szól. A csapat tagjainak feladata a toborzás, beillesztés, készségfejlesztés, karrierútban való támogatás, megfelelő juttatási csomag összeállítása, munkatársi visszajelzések gyűjtése. Emellett fontos, hogy támogassák a kollégákat abban, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, illetve az ő feladatuk a piacon fellelhető legjobb munkaerő megtalálása, illetve megtartása.
Operatív működés
Ez a csapat felel az áruházi munkatársak támogatásáért, ezen belül is a működési folyamatok egységesítéséért, új folyamatok bevezetéséért, illetve a meglévőek egyszerűsítéséért. Helyi, illetve régiós csapataink napi kapcsolatban állnak az áruházakkal – fontos, hogy tisztában legyenek a működési folyamatokkal, illetve, hogy megértsék a piaci igényeket, ezzel is támogatva azt, hogy napról napra többet tehessünk vásárlóinkért.
Projekt menedzsment
Munkád során új projektek bevezetésével, illetve meglévőek fejlesztésével és egyszerűsítésével fogsz foglalkozni – igazán izgalmas feladat. Folyamatosan azon vagyunk, hogy ajánlatainkkal még többet tehessünk vásárlóinkért.

Amit kínálunk:

 • versenyképes fizetés
 • juttatási csomag
 • 10% kedvezmény minden Tescós vásárlás után
 • Rugalmasság – Hisszük, hogy a munka és a magánélet egyensúlya lehetséges
 • lehetőséget, hogy karriered egy olyan csapatban indítsd el, ahol nem rajongunk a formalitásokért

Hogy zajlik a
kiválasztási folyamat?

Online jelentkezés
Érdekel a program? Remek, mesélj magadról és küld el az önéletrajzodat.
Angol teszt
Ha megfelelsz a követelményeknek, megkérünk, hogy végezz el egy tesztet, mellyel felmérjük angol nyelvtudásodat. Három piacon működünk Európában, így az angol számunkra a második nyelv.
Telefonos interjú
A telefonos interjú során átbeszéljük a motivációdat, terveidet és elképzeléseidet. Ez egyben kiváló lehetőség arra, hogy jobban megismerj minket és feltedd kérdéseidet.
Interjú
Szeretnénk jobban megismerni, szóval beszélgessünk! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy bármit kérdezz rólunk.
Panel interjú
A végső döntésről van szó és mivel biztosak akarunk lenni abban, hogy összeillünk, lehetőséged lesz találkozni a program szponzorával is.