Közép-európai frissdiplomás program

Közép-európai frissdiplomás program.

Már zsebedben az alap- vagy mesterszintű diplomád?
Nálunk személyre szabott tanulási útra, valódi felelősségre, vezetőink támogatására, valamint remek légkörre számíthatsz a program során, központi irodánk több területén.

A programról

A 6-9 hónapos program során az lehetőséged lesz:
 • Nemzetközi környezetben dolgozni az alábbi részlegeink egyikén: Beszerzés/Marketing/Ellátási lánc/Pénzügy/HR/Operatív működés/Projekt menedzsment
 • Érdeklődési körödnek megfelelően karrierutat választani
 • Fejleszteni vezetői képességeidet legjobb vezetőink segítségével
 • Megérteni, hogyan működik vállalatunk a különböző formátumokban és a közép-európai piacokon
 • Megismerni kollégákat és a programban résztvevő társaidat Közép-Európa-szerte
 • Leküzdeni a mindennapi kihívásokat, fontos feladatokon dolgozni és részt venni olyan projektekben, amelyek befolyásolják vállalatunk működését
 • Fejleszteni a készségeid olyan területeken, mint projektmenedzsment, kommunikáció, visszajelzés-kultúra és stresszkezelés

Lehetőségeid a programot követően csak rajtad és a karrierterveiden múlnak!

Ez a program neked szól, ha:

 • Szívesen dolgoznál kiskereskedelmi vállalatnál és képes vagy vásárlói szemmel nézni a dolgokat
 • Legfeljebb 2 éve fejezted be tanulmányaidat (min. BA diploma)
 • Mind szóban, mind írásban magabiztosan használod az angol nyelvet (min. B1)
 • Nyitott vagy az utazásra – a program egyes részeiben előfordulhat, hogy az országon belül vagy a közép-európai régióban üzleti útra kell menned
 • Szívesen fejleszted a készségeid
 • Ambiciózus vagy és nyitott az új lehetőségekre és a fejlődésre
 • Kész vagy arra, hogy önállóan dolgozz, élvezed a rugalmasságot és szabadságot a munkádban

Területeink:

Beszerzés

Analitikusan gondolkodsz, szeretsz adatokkal dolgozni? Tetszik az adatalapú döntéshozatal? A beszerzési osztályon az élelmiszer és nem élelmiszer termékkategóriák széles választékával foglalkozunk. Felügyeljük termékeink teljes életciklusát, emellett tárgyalunk és együttműködünk beszállítóinkkal annak érdekében, hogy vásárlóink számára a legjobb termékpalettát biztosítsuk.

Marketing

Marketing osztályunk egy igazán izgalmas terület. Ikonikus márkát építünk és keltünk életre. Adatokat gyűjtünk és elemzünk a vásárlóink szokásairól. A visszajelzések alapján előre megtervezzük, mire lesz szükségük. A legnagyobb ügynökségekkel dolgozunk együtt, hogy inspiráló és innovatív kampányokat indítsunk Valentin naptól karácsonyig.

Ellátási lánc

Az ellátási lánc-funkciónk fő célja, hogy a gyárakból és a gazdaságokból érkező több ezer termék a polcainkra kerülhessen, így hetente több millió vásárlót tudunk kiszolgálni. Elemzéseket és jelentéseket készítünk, hogy szilárd alapot teremtsünk az üzleti döntésekhez. A megfelelő mennyiségű terméket, megfelelő időben biztosítjuk vásárlóink számára. Áruházi csapatainkkal közösen a legjobb termékmegjelenítésen dolgozunk, így biztosítjuk vásárlóink számára az egyszerűbb vásárlást, az üzleteink számára pedig a hatékonyságot.

HR

A HR csapatban minden az emberekről szól. A csapat tagjainak feladata a toborzás, beillesztés, készségfejlesztés, karrierút-támogatás, megfelelő juttatási csomag összeállítása, munkatársi visszajelzések gyűjtése. Emellett fontos, hogy támogassák a kollégákat abban, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, illetve az ő feladatuk a piacon fellelhető legjobb munkaerő megtalálása, illetve megtartása.

Operatív működés

Ez a csapat felel az áruházi munkatársak támogatásáért, ezen belül is a működési folyamatok egységesítéséért, új folyamatok bevezetéséért, illetve, a meglévőek egyszerűsítéséért. Helyi, illetve régiós csapataink napi kapcsolatban állnak az áruházainkkal – fontos, hogy ismerjék a működési folyamatokat, és hogy megértsék a piaci igényeket, ezzel is támogatva azt, hogy napról napra többet tehessünk vásárlóinkért.

Projekt menedzsment

Megoldásorientált vagy és csapatjátékos, aki képes több partner bevonására? Nálunk megtanulhatod, hogyan kell összetett projekteket az elejétől a végéig lebonyolítani. Az általunk vezetett projektek célja, hogy egyszerűsítsük mindennapi munkánkat és az áruházainkban zajló folyamatainkat, hogy gyorsabbak és hatékonyabbak legyünk, hogy még jobb szolgáltatást és árukészletet biztosítsunk vásárlóinknak a kihívásokkal teli és gyorsan változó versenykörnyezetben. Dolgozunk új programok megvalósításán, a meglévő programok fejlesztésén és egyszerűsítésén, hogy vásárlóink számára a legjobb ajánlatot tudjuk nyújtani.

Amit kínálunk:

 • A program során személyre szabott támogatást, nemcsak a közvetlen felettesedtől, hanem a HR csapattól és a közép-európai vezetőktől is.
 • Online és offline szakmai, illetve soft skill tréningeket
 • Lehetőséget a közép-európai központi irodákba való utazásra
 • Nemzetközi kapcsolatépítési lehetőséget rendezvényeink során akár más országokban
 • Lehetőséget megismerni a Business flow-t a különböző részlegeken a program során
 • Versenyképes fizetést
 • Juttatási csomagot (Home office, Cafeteria, 10% kedvezményt minden Tescós vásárlás után)
 • Rugalmasságot – Hisszük, hogy a munka és a magánélet egyensúlya lehetséges
 • Lehetőséget, hogy karriered egy olyan csapatban indítsd el, ahol nem rajongunk a formalitásokért

Hogy zajlik a
kiválasztási folyamat?

Az online jelentkezéseket 2023 márciusától április 2. hetéig gyűjtjük. Az interjúk április 3. hetétől 2023. május végéig tartanak. Maga a program 2023 szeptemberében indul.

Online jelentkezés
Érdekel a program? Remek, mesélj magadról és küld el az önéletrajzodat.
Telefonos interjú

A telefonos interjú során átbeszéljük a motivációdat, terveidet és elképzeléseidet. Ez egyben kiváló lehetőség arra, hogy jobban megismerj minket és feltedd kérdéseidet.

Interjú
Szeretnénk jobban megismerni, szóval beszélgessünk! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy bármit kérdezz rólunk.
Panel interjú
A végső döntésről van szó és mivel biztosak akarunk lenni abban, hogy összeillünk, lehetőséged lesz találkozni az adott program területének vezetőjével is.