Bérbeadási vezető

„Számomra fontos érték a stabilitás, a Tescónál pedig éveken keresztül megtaláltam a számításomat és bátran merem tervezni a jövőmet is. És szívesen is tervezek, mert kitűnő kollégákkal dolgozhatok együtt, akikkel könnyű minden szituációhoz pozitívan hozzáállni.”

Manapság már nem épp hétköznapi dolog, hogy valaki egy cégnél, ráadásul egy területen töltsön el közel másfél évtizedet. Márpedig velem pontosan ez a helyzet: bérbeadási gyakornokként kezdtem, ma pedig bérbeadási vezető vagyok.

Amikor fiatal pályakezdőként a lehetőségeimet mérlegeltem, az volt az egyik legfontosabb szempont, hogy egy stabil, megbízható nagyvállalathoz kerüljek. Olyan céget akartam választani, ahol lehet építkezni, karriert tervezni és végigjárni az utat, amit magam elé képzeltem. A Tesco pontosan ezt nyújtotta. A frissdiplomás programban kezdtem, ami meggyőzött a tervszerűségével és a rendszerezettségével. Világos lett számomra, ha odateszem magamat és jól végzem a munkám, akkor előbbre fogok jutni. És így is történt.

Pusztán a karrierért persze senki nem marad egy helyen ennyi ideig. Ennél is nagyobb érték, hogy a munkatársaimmal mindig barátokként dolgoztunk egymás mellett. Semmi sem tud olyan motiváló lenni, mintha minden reggel jókedvvel jössz be a céghez vagy ülsz oda otthon a géped elé és állsz neki a feladataidnak. Vezetők és munkatársak mind alapvetően baráti viszonyban voltunk és vagyunk egymással, kitűnő a hangulat és persze adott esetben segítjük is egymást. Az, hogy most vezető vagyok, nagyban köszönhető a korábbi főnökeimnek és a tapasztaltabb kollégáimnak, akik az első napomtól kezdve teljes értékű kollégaként kezeltek, tanácsokkal, útmutatásokkal álltak mellettem.