Közép-európai beszerzési megfelelőségi menedzser

„A munka és a magánélet egyensúlya itt több mint egy szlogen, a munkanapjaink mindig zökkenőmentesek. A munka mellett minden probléma nélkül befejezhettem az egyetemet, és azóta is könnyedén megtalálom az egyensúlyt a magánélet és a munka között.”

Diákmunkásként kezdtem a Tescónál, és ugyan turizmus-vendéglátás szakra jártam, az itteni közeg teljesen elvarázsolt, úgyhogy maradtam. A feladatok jellege fogott meg leginkább: szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni őket a munkájukban és inspirálnak az együtt elért sikerek.

A munkámban általam képviselt emberközpontú szemléletet viszontlátom a cég működésében is. Ennek jele például, hogy a Tesco tényleg komolyan gondolja a rugalmasságot. Nem kell pontban reggel nyolcra beérni az irodába – sőt, a home office lehetővé teszi, hogy nem is minden nap kell bemenni. Természetesen határidők itt is vannak, és az én felelősségem, hogy minden feladatommal időben végezzek. A munkaidő rugalmasságának nagy szerepe van abban, hogy megtaláltam az egyensúlyt a munkám és a magánéletem között. Ez a Tescós karrierem kezdetétől igaz, bár a keretek időközben változtak. Amikor beléptem a céghez, még egyetemre jártam. Párhuzamosan végeztem az online kurzusaimat az egyetemen és a napi teendőimet a Tescónál. Ez leírva egyszerűbbnek hangzik, mint amilyen valójában volt, de az itteni kötetlenség sokat segített, hogy mindkét helyen megfeleljek az elvárásoknak. Jelenleg szülési szabadságon vagyok, de izgatottan várom a visszatérésemet. Meggyőződésem, hogy a Tesco vállalati kultúrája mellett a gyereknevelés és a munkám összehangolása is zökkenőmentes lesz.