Közösségi koordinátor

„Szerettem volna látni az egyes részlegeket, és a lehető legtöbb tapasztalatot szerezni, amit a Tesco lehetővé is tett. Rengeteg támogatást kaptam ahhoz, hogy fejlesszem magam és megtaláljam a számomra legizgalmasabb pozíciót.”

Amikor diplomáztam a pozsonyi egyetemen, még nem tudtam, pontosan mivel szeretnék foglalkozni. Olyan munkahelyet kerestem, ahol több mindent kipróbálhatok, amíg meg nem találom a hozzám legjobban illő feladatkört. Ismerősök ajánlották a Tescót, mint olyan céget, ahol minderre lehetőség nyílik.

Számomra kimondottan szimpatikus, egyúttal motiváló, ahogyan a fiatalokhoz viszonyulnak itt a többiek – minden kolléga, a vezetőket is beleértve. A legfontosabb hívószó a lehetőség. Több részlegen dolgoztam már, ismerem a működésüket, számos feladatkör előnyeit és hátrányait. Ha megnyílik egy üres hely és megfelelek a feltételeknek, megpályázhatom és továbbléphetek. De mivel egyre többet tanulok, egyre több pozíció elvárásait tudom teljesíteni.

Mind emellé kifejezetten jó a hangulat a kollégák között. Mindegy, mennyi idős vagy, honnan jöttél, milyen előzetes tapasztalatokkal, a többiek segíteni fognak mindenben. Amikor gyakornokként felvetettem az ötletet, hogy rendezhetnénk közös halloweeni tökfaragást, a kollégák biztattak, hogy hajrá, csináljuk, ha tudnak, segítenek. Az ilyesmi nemcsak fenntartani segít az itteni vállalati kultúrát, hanem meg is erősíti azt.