IT rendszerelemző

„A supply chainből igazoltam át az IT-be, ahol mindenkitől minden szükséges segítséget megkaptam. Nagyon jó döntést hoztam, mert ez a motiváló és befogadó környezet tökéletes hely a fejlődésre.”

Előszeretettel vásároltam a Tescóban, kedveltem az egzotikus élelmiszereket. Talán meglepően hangzik, de ezek hatására döntöttem el, hogy itt szeretnék dolgozni. Supply chain coordinator lettem, ami remek ugródeszkának bizonyult a karrieremhez. Megszerettem a Tescót, a jó hangulatot és a segítőkész kollégákat. Három év után azonban eljutottam oda, hogy bár nagyon mással akarok foglalkozni, de nem máshol.

Ekkor váltottam IT-ra, ami nagyon érdekes tapasztalat volt. Ez egy végtelenül dinamikus terület, állandóan változik, egymást érik az újdonságok. Egyszerűen muszáj folyamatosan tanulni, mert ha kimaradok, lemaradok – én pedig ezt a tempót roppantul élvezem. A közeg abszolút nemzetközi. Eleve külföldiként érkeztem Csehországba, itt pedig britekkel és indiaiakkal működök együtt napi szinten. Mindegyikük egy lehetőség, hogy valami új tudásra, készségre, tapasztalatra tegyek szert.

Amolyan hobbi lett számomra önmagam fejlesztése, sokszor a szabadidőmben is azon kapom magam, hogy új dolgokat tanulok és a projektjeimhez kapcsolódó érdekességekbe ásom bele magam. Ez éppúgy fontos nekem, mint hogy egyre jobb legyek a munkámban. A váltással úgy érzem, megtaláltam, amit kerestem és nagyon örülök, hogy a Tesco ezt lehetővé tette és megadta a támogatást ehhez az elsőre biztosan szokatlannak tűnő karrierváltáshoz.