Office Colleagues

Munkatársaink a Tescóban.

Ismerd meg leendő munkatársaidat, akik örömmel várják, hogy csatlakozz hozzájuk! Tudj meg többet Tescós karrierjükről és történetükről!

Kollégák az Irodában.

Marie Dvořáková

A bizalom és a stabil háttér, ami a kollégáinkat várja nálunk, segít mindannyiunknak, hogy kihozzuk magunkból a legjobbat és hosszú távon motiváltak maradhassunk. „A Tescónál az első állásinterjútól kezdve örömmel fogadtak és partnerként kezeltek. Tudom, hogy bárkihez nyugodtan fordulhatok a kérdéseimmel, ha segítségre van szükségem, meg fogom kapni. Ez pedig önbizalmat ad a hétköznapokban is.”

Teljes történet

Földi Nóra

Bízunk kollégáinkban, és tudjuk, hogy mindenki másnál jobban meg tudják szervezni a munkájukat. Tehát megadjuk nekik erre a lehetőséget. „A munka és a magánélet egyensúlya itt több mint egy szlogen, a munkanapjaink mindig zökkenőmentesek. A munka mellett minden probléma nélkül befejezhettem az egyetemet, azóta pedig könnyedén megtalálom az egyensúlyt a magánélet és a munka között.”

Teljes történet

Dajana Bileta

Együtt erősebbek vagyunk. Munkánk során az együttműködés alapvető fontosságú, ezért olyan vállalati kultúrát alakítottunk ki, amely mindenki számára nélkülözhetetlen. „Projektmenedzserként sok emberrel kell kapcsolatban állnom. Nem csak a csapatom és a részlegem tagjaival, hanem a vállalat más részein dolgozó kollégákkal is. Mindig azt tapasztalom, hogy mindenki segítőkész és nyitott az együttműködésre, bármilyen feladatról is legyen szó.”

Teljes történet

Jansik Dávid

Nemzetközi vállalatként a Tesco számos lehetőséget kínál a készségeid fejlesztésére. És nem csak szakmailag. „Mivel a nyelvtudás elengedhetetlen a munkámhoz, folyamatosan fejleszthetem magam. A nemzetközi környezetben történő munka pedig utazást és külföldi barátokat jelent, ami lehetővé teszi számomra, hogy különböző megközelítéseket fedezzek fel és új ismereteket sajátítsak el.”

Teljes történet

Terstyánszky Bea

A Tesco rugalmas és családbarát munkahely, ahol mindig az embereken van a hangsúly. Olyan befogadó környezetet alakítottunk ki, ahol kollégáink együtt dolgoznak, és együtt segítenek. És ezt egyértelműen értékelik is. „A nagyszerű kollégákból álló támogató csapatban végzett munka lehetővé teszi számunkra, hogy leküzdjük az előttünk álló kihívásokat. Kétgyermekes anyuka vagyok, több mint 10 éve dolgozom itt, és mindenkinek ajánlom a Tescót, aki olyan vállalatot keres, ahol a munka és a magánélet mindig egyensúlyban van.”

Teljes történet

Jiřina Veselá Jirku

Stabil nemzetközi cégként számos országban több részleggel rendelkezünk, amelyek számtalan karrierlehetőséget biztosítanak. „Mindig is arról álmodtam, hogy egy olyan vállalatnál dolgozhassak, mint amilyen a Tesco. Különböző pozíciókat töltöttem be különböző területeken az árutervezéstől a friss élelmiszerek kereskedelméig, és ezek mindegyike hozzátett valamit a személyiségemhez, valamint nagyszerű és hasznos tapasztalatokat szereztem.”

Teljes történet

Szerdahelyi Zalán

Frissdiplomás programunk egy kihagyhatatlan lehetőséget jelent fiatal pályakezdőknek. Ez egyfajta „Tesco Egyetem”, ahol megismertetjük új kollégáinkkal folyamatainkat, valamint munkamódszereinket, és felkészítjük őket arra, hogy egyre magasabb jussanak a karrierjük lépcsőfokain. „Ez az első munkahelyem. Szeretem a feladatok sokszínűségét és azt, hogy folyamatosan új dolgokat tanulhatok és hasznos tapasztalatokat szerezhetek.”

Teljes történet